Go Back   United Bimmer Community - BMW Forum > UnitedBimmer-General BMW Topics > Lighting
FAQ Members List Calendar Advertise With Us Mark Forums Read

Lighting
BAVTOYS.COM- To see and be SEEN
Sponsored by: BavToys.com
Discussion of headlights, fog lights, blinkers, and any other car lighting.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-23-2007, 05:46 AM   #1
Wendy

Name: Wendy
Title: United Newb
Status: Offline
Join Date: Jul 2007
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Your Ride: 1998 E39 520
E39 no high beam

Hi , I'm new to forum and in need of help. Just had the LCM repaired on my 1998 520 and everything works except the high beam.
Faulty repair or what?
  Reply With Quote
Old 07-23-2007, 10:16 AM   #2
xsperf
 
xsperf's Avatar

Name: xsperf
Title: United Baller
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Syracuse, NY
Rate My Car: 185 / 340
Your Ride: 95 325is
maybe its a fuse
__________________

Quote:
Originally Posted by c1apton
I keep forgetting that - I have a great memory but it doesn't last long

CRS disease = Can't Remeber Shit
  Reply With Quote
Old 07-23-2007, 11:19 AM   #3
Wendy

Name: Wendy
Title: United Newb
Status: Offline
Join Date: Jul 2007
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Your Ride: 1998 E39 520
Cool

Not a fuse. Someone said the unit may need "flashing".
  Reply With Quote
Old 07-23-2007, 11:24 AM   #4
xsperf
 
xsperf's Avatar

Name: xsperf
Title: United Baller
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Syracuse, NY
Rate My Car: 185 / 340
Your Ride: 95 325is
i dont believe your car has HIDs in the high beams, unless they are aftermarket? you know, habbie would probably be able to answer this question best
__________________

Quote:
Originally Posted by c1apton
I keep forgetting that - I have a great memory but it doesn't last long

CRS disease = Can't Remeber Shit
  Reply With Quote
Old 07-23-2007, 02:34 PM   #5
habbie
 
habbie's Avatar

Name: habbie
Title: Forum Sponsor
Status: Offline
Join Date: Dec 2005
Location: over there
Rate My Car: 1 / 340
Your Ride: Supercharged 97 M3/04 M3 vert/07 ESCALADE/04 Harley VRSC/
since its a 520 and its not a US model im guessing here.
i would check in order:
bulbs are in.
in working order.
wires/plugs are connected to the bulb.
if the answer is yes to all of the above and your highs worked prior to the lcm being "fixed" i would have to conclude that its a bad lcm or flash.
__________________

-zkw- -hella- -bosch- -depo- -prolumen- -kwd- -bbs- -predator chromium- -predator ice- -simota- -ecis-

//-install guides-//-total lighting group buy-//-zkw group buy-// -exhaust group buy-//-ellipsoids+hid group buy-//-led tails group buy-//
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E39 high beam problem. tracey.mark@tiscali.co.uk E12, E28, E34, E39, E60 4 01-30-2011 10:56 PM
high beam problems HELP!!! junkman123 E21, E30 6 01-07-2011 05:38 PM
late model e39 bluetooth retrofit experience bimmerZ5 E12, E28, E34, E39, E60 2 01-19-2007 12:15 AM
Sexual network of an entire high school mapped over 18 months komodo United Off Topic  **FOR MEMBERS ONLY** 28 04-14-2006 10:24 AM
ZKW high beam question... Umnitza must read... Rooz E36 3 06-25-2005 12:06 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.

A vBSkinworks Design

 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2005-2013 UnitedBimmer.com