Go Back   United Bimmer Community - BMW Forum > UnitedBimmer- Off Topic > United Off Topic  **FOR MEMBERS ONLY** > Geek Chat
FAQ Members List Calendar Advertise With Us Mark Forums Read

Geek Chat Ask computer questions or just engage in general geek talk on here

Reply
 
Thread Tools
Old 04-09-2006, 06:17 PM   #1
Orefus

Name: Orefus
Title: Member
Status: Offline
Join Date: Oct 2005
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Video Card Install Problem

I have a 64 MB vid card, upgraded it to a 128, and after i plug the new one in and restart the comp, my screen goes blank and nothing happens. Can anyone tell me why?
  Reply With Quote
Old 04-09-2006, 06:20 PM   #2
witeshark
 
witeshark's Avatar

Name: witeshark
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Miami FL
Rate My Car: 84 / 340
Your Ride: 89 325i 5 speed
Have you checked if the upgrade is compatible with the system side bus and mother board?
  Reply With Quote
Old 04-09-2006, 06:30 PM   #3
Orefus

Name: Orefus
Title: Member
Status: Offline
Join Date: Oct 2005
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
how can i
  Reply With Quote
Old 04-09-2006, 07:34 PM   #4
witeshark
 
witeshark's Avatar

Name: witeshark
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Miami FL
Rate My Car: 84 / 340
Your Ride: 89 325i 5 speed
*Taken to IM*
  Reply With Quote
Old 04-09-2006, 07:57 PM   #5
Orefus

Name: Orefus
Title: Member
Status: Offline
Join Date: Oct 2005
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
well its done, i had to hook up my monitor directly to the video card, then go to bios, and change it from boot from pci to boot from agp, then go to device manager and install the drivers and enable them, DOD IS AWSOME WIT IT, this thread can be deleted now. thanks white shark for help .
  Reply With Quote
Old 04-09-2006, 11:35 PM   #6
BMWLotAttendant

Name: BMWLotAttendant
Title: I Drive EVERYTHING
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Seattle, WA
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Your Ride: 1997 Camry CE
Yeah, I was going to say hit F10 or F2 to change the settings.

__________________
  Reply With Quote
Old 04-09-2006, 11:59 PM   #7
94bmw325i
 
94bmw325i's Avatar

Name: 94bmw325i
Title: Hellrot325
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Newark, Delaware
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Your Ride: 94 bmw 325i, 97 vw golf
yeah I forgot that when a friend of mine put in a cideo card a while ago, you have to plug the monitor into the video card, he didnt realize that and almost paid like $50 to go to best buy haha
__________________
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
prolumen hid install problem B_w. Lighting 10 04-09-2006 11:07 PM
Video of 328i after Cosmos Install stevestarr Video and other Multimedia 5 02-16-2006 12:36 PM
xp64 compatible Video capture card? catalyst Geek Chat 0 07-11-2005 11:36 AM
New Lohan video :( Chris United Off Topic  **FOR MEMBERS ONLY** 4 06-22-2005 10:13 AM
The video capture card came in Torque United Off Topic  **FOR MEMBERS ONLY** 7 04-29-2005 10:00 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.

A vBSkinworks Design

 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2005-2013 UnitedBimmer.com