Go Back   United Bimmer Community - BMW Forum > UnitedBimmer- Site Topics > Site Feedback
FAQ Members List Calendar Advertise With Us Mark Forums Read

Site Feedback Post your questions, comments, or suggestions here.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-02-2006, 02:36 PM   #1
TerryY
 
TerryY's Avatar

Name: TerryY
Title: Senior Member
Status: Offline
Join Date: May 2005
Rate My Car: 7 / 340
Repeat logins

Any one else having to log in each time?

Two different computers and neither had a problem with auto login before the upgrade.
__________________
It could be that the purpose of your life is only to serve as a warning to others. Mine sometimes feels that way.

Terry

Aloha Oregon
'95 840
'98 SVT Cobra
  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 02:49 PM   #2
craig
 
craig's Avatar

Name: craig
Title: Sitting in Time out
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: tribune kansas
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
what do you mean by log in each time? you mean like every time you hit the new posts button? or every time you go to ub?
  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 03:35 PM   #3
witeshark
 
witeshark's Avatar

Name: witeshark
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Miami FL
Rate My Car: 84 / 340
Your Ride: 89 325i 5 speed
If you are idle long enough, the server logs you off automatically
  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 04:27 PM   #4
komodo
 
komodo's Avatar

Name: komodo
Title: Administrator
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Athens, GA
Rate My Car: 68 / 340
Your Ride: 1995 M3
I've heard someone else mentioning some kind of problem with logins, but I've logged in and out probably 50 times since the upgrade without any problems.

Can someone explain what's going on in a bit more detail so I can try troubleshooting it?

Thanks.
__________________

  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 04:37 PM   #5
witeshark
 
witeshark's Avatar

Name: witeshark
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Miami FL
Rate My Car: 84 / 340
Your Ride: 89 325i 5 speed
If you are logged in, but go idle long enough, you get logged off. Also if the internet connection is lost, same thing I bet guests stay longer (if a similar thing happens - obviously not log in) if this is changed -- looks like a VB default time out to me
  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 04:41 PM   #6
nick_318is
 
nick_318is's Avatar

Name: nick_318is
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Jul 2005
Location: Detroit, MI, I Heart E30s
Rate My Car: 10 / 340
Your Ride: 1991 318is (e30 m42), 2007 Mazdaspeed 3
I have had it not remember me when i come back to the site if i login from unitedbimmer.com home page, but if i log in through the page on the forums and click the remember me box then i have not had this problem.
  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 08:48 PM   #7
TerryY
 
TerryY's Avatar

Name: TerryY
Title: Senior Member
Status: Offline
Join Date: May 2005
Rate My Car: 7 / 340
If I close the browser and then come back, I get to log in again.

If I respond to a notification it does an auto-login.

Yes, I check Remember me.
__________________
It could be that the purpose of your life is only to serve as a warning to others. Mine sometimes feels that way.

Terry

Aloha Oregon
'95 840
'98 SVT Cobra
  Reply With Quote
Old 03-02-2006, 09:05 PM   #8
doughboyea
 
doughboyea's Avatar

Name: doughboyea
Title: Upgraded Member
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Davie, FL
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Your Ride: 2007 Acura TSX
I actually had the problem on the other version, but, it was just because of the "Remember me?" box that I didn't check. If you don't check that, there's no cookie saved (that's how it works, right?) and your logged in information is lost. I could be wrong, but ever since I've been checking that check mark, I've been logged in continiously (even after turning off the computer....)

Dough
__________________
Current Ride
2007 Acura TSX w/Navi

Past rides:
1999 BMW 328i E46 Dinan Stg. 1
1989 Mercedes 190E 2.6
1980 Mercedes 240D
  Reply With Quote
Old 03-04-2006, 08:13 PM   #9
TerryY
 
TerryY's Avatar

Name: TerryY
Title: Senior Member
Status: Offline
Join Date: May 2005
Rate My Car: 7 / 340
Auto login (remember me) worked the first 3 times I stopped by today.

Now I have had 3 failures in a row. All of the other forums remember me all the time.
__________________
It could be that the purpose of your life is only to serve as a warning to others. Mine sometimes feels that way.

Terry

Aloha Oregon
'95 840
'98 SVT Cobra
  Reply With Quote
Old 03-04-2006, 11:28 PM   #10
witeshark
 
witeshark's Avatar

Name: witeshark
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Miami FL
Rate My Car: 84 / 340
Your Ride: 89 325i 5 speed
I have seen stable log ins lately
  Reply With Quote
Old 03-05-2006, 07:33 PM   #11
TerryY
 
TerryY's Avatar

Name: TerryY
Title: Senior Member
Status: Offline
Join Date: May 2005
Rate My Car: 7 / 340
I deleted the UB cookies and then logged back in again. It works consistantly now.

Corrupted cookies!
__________________
It could be that the purpose of your life is only to serve as a warning to others. Mine sometimes feels that way.

Terry

Aloha Oregon
'95 840
'98 SVT Cobra
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 12:20 AM   #12
komodo
 
komodo's Avatar

Name: komodo
Title: Administrator
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Athens, GA
Rate My Car: 68 / 340
Your Ride: 1995 M3
^^ Ah, all right. Keep me updated if anything else happens though.
__________________

  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.

A vBSkinworks Design

 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2005-2013 UnitedBimmer.com