Go Back   United Bimmer Community - BMW Forum > UnitedBimmer- Site Topics > Site Feedback
Register FAQ Members List Calendar Advertise With Us Mark Forums Read

Site Feedback Post your questions, comments, or suggestions here.

Reply
 
Thread Tools
Old 01-07-2007, 11:09 PM   #1
e39 bimmer
 
e39 bimmer's Avatar

Name: e39 bimmer
Title: Member
Status: Offline
Join Date: Dec 2006
Location: South Carolina
User not setup in Rate My Car.
Click here to set it up.
Your Ride: 1998/540i Sport 6 Speed
Exclamation Ride Rating Errors

Is there anyone else having trouble setting up their ride to be rated? I try to select the photo to be used and nothing happens.

HELLLLLLLLP!
__________________
VROOOOM!


e39bimmer
www.uniquecustoms.org
  Reply With Quote
Old 01-07-2007, 11:46 PM   #2
nick_318is
 
nick_318is's Avatar

Name: nick_318is
Title: Suspended License
Status: Offline
Join Date: Jul 2005
Location: Detroit, MI, I Heart E30s
Rate My Car: 10 / 340
Your Ride: 1991 318is (e30 m42), 2007 Mazdaspeed 3
I think there is a problem with it at the moment and no one knows when it should be resolved.
  Reply With Quote
Old 01-08-2007, 06:00 AM   #3
Dudesky

Name: Dudesky
Title: Run Far
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Jersey City, NJ
Rate My Car: 106 / 340
Your Ride: E39 530iA
Probably never. It's been going on for maybe a year now.
__________________
  Reply With Quote
Old 01-08-2007, 11:02 AM   #4
komodo
 
komodo's Avatar

Name: komodo
Title: Administrator
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Athens, GA
Rate My Car: 68 / 340
Your Ride: 1995 M3
Huh?

This is the first time I've heard about this.

I just went and created a brand new account on UB to test it, and went through the entire process of setting up RMC with no problems.

Are you getting an error, or what's happening?
__________________

  Reply With Quote
Old 01-08-2007, 11:26 AM   #5
Dudesky

Name: Dudesky
Title: Run Far
Status: Offline
Join Date: Apr 2005
Location: Jersey City, NJ
Rate My Car: 106 / 340
Your Ride: E39 530iA
Dude, I PM'ed you about this looong ago. I can change my profile and pic, but it doesn't save the changes and it isn't reflected in the page that shows when you click on my rating.
__________________
  Reply With Quote
Old 01-12-2007, 04:39 AM   #6
elsabor67
 
elsabor67's Avatar

Name: elsabor67
Title: Senior Member
Status: Offline
Join Date: Oct 2006
Location: Germany ('Till 2010)
Rate My Car: 35 / 340
Your Ride: 1989 325i (U.S. Specs)
I got the same issue about a month ago when i went to set up my baby in RMC. I can add all the info of what the car has but it won't display the pic. Help please.
__________________

How do I spell relief??
AUTOBAHNNNNNNNNN
"GO FASTER !!"
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rules of your ride Rooz BMW General Discussion 46 10-07-2005 11:23 AM
quetion about rating my ride bimmernate Site Feedback 2 09-30-2005 08:35 PM
What's behind pimp my ride? Rooz United Off Topic  **FOR MEMBERS ONLY** 17 09-21-2005 05:11 AM
San Andreas given AO rating and pulled from shelves komodo United Off Topic  **FOR MEMBERS ONLY** 14 08-11-2005 05:08 PM
My New Ride Sound Of Speed Bimmer Showroom 27 06-02-2005 08:12 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.

A vBSkinworks Design

 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2005-2013 UnitedBimmer.com